dijous, 3 de desembre del 2009

un tal Jesus

N’hi havia una vegada un savi de padrastre jueu i mare violada per un roma que era molt conegut per les seves tècniques de cura a la gent a traves d’imposició de las mans les seves pocions i per moltes altres coses com la lluita per la seva gent: cultura religió i llengua. Un dia va voler casar-se i encara que no era il·legitim va agafa com a promesa la seva cosina que coneix entre olivars eren tant iguals.... La seva família no estava d’acord i li van posar una norma per poder casar-se amb ella i era que tenia que passa ella per les mans dels seus germans després de casar-se amb ell el pobre home es va quedar mut pro ella no es va quedar sense dir res i va dir: Abans de passa per les mans dels seus germans hem faig prostituta. I així u va fer es va casar amb ell i es va dedicar a la prostitució.

La fama de aquest home com a curandero va travessar fronteres igual que les factures i molts el van veure a ell com un Deu. Com deia molts li van començar a veure com un Deu i això va fer emprenyar a molta gent sobre tot poderosos i al pobre home nomes li preocupaven les factures amb les que discutia amb la seva dona travessant les seves paraules les parets per que davant ells no se atrevien per por a les reaccions de cadascun van arribar a un punt que ja no pudien donar marxar enrere sofria tant el pobre home que va arribar a agredir-ne així mateix i com el govern anava darrera seu van decidir els dos passar una nit junts tots dos i després ell reuniria als seus amics i faria un sopar per tots en el qual es rendiria després traït per un dels seus.

La gent poderosa estava farta i va decidir empresonar-lo per recuperar el control i acabar amb ell i tot el que estava formant: una nova forma de veure les coses.

El van tortura i van acabar amb ell quasi be pro la persona que tenia que donar-li fi definitivament no li va tocar el cor per matar-lo això si va desprendre tres llàgrimes. Pensant que estava mort el van enterra pro la seva esposa sabia la veritat va esperar que l’enterressin i el va treure va estar parlant amb ell i li va dir que estava prenyada i van treure la conclusió de que tot això havia començat quant es van casar i van decidir que es separarien i que cadascun faria la seva vida quant al poble li van veure que havia tornat es van quedar muts tots llavors van fer el que es van prometre tots dos, amants i matrimoni cadascun va fer la seva vida va passar el temps quant ja estava vell i al saber que ella ja havia mort i havia tingut un altre vida igual que ell va decidir morir en una pira funerària cremat per els seus amics. I aquesta es una altre llegenda escrita com la meva elucubració me ha permès

Segona historia:

Resulta que en "La Marca Hispànica" (la zona que no pertanyia a "ningú") no hi havia cap poble menys un que tocava a Portugal un poblat antigament Víking en el que passava aigua i que era molt tranquil en el que hi avia un cabdill molt savi que tenia fermes creences que quant van arribar els Moros barrejats amb els Romans que quedaven per ja ells els va vole "convertir" a base de paraules i bon tracte encara que el poder del poble el van dividir entre els nou vinguts i els antics invasors van descobrir que el mandat del poble tenia que caure en mans dels dos del pare i del fill (la resistència) al invasor pro els cabdills Moros anaven passant i no estaven d'acord amb això. Fins que van descobrir un secret que estaven convertint als romans en embotit. Així que els Moros que van vindre després els van crucificar amb els seus propis castics (una creu en forma de ix) menys a un dels rebels (al lider) que el van posar en una creu al reves la seva sang va caure al terra i va fer que el seus peus s'aplanessin. Al menys uns quants que van fugir entre ells la Dona del fill del cabdill que estava en cinta i els altres que van fugir anant a parar cap a "la Marca Hispànica" aquest fet es va convertir en llegenda per la que els dos grups van escriure llibres com el Alcorà per als Moros i la Bíblia per als Visigodo-Romanics i segons la "Historia" un descendent els portara a un "Mon millor"

I u explico per que jo i vaig ser.........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada